WerkveldenExpertisesProjectenOnze mensenWerken bijContact

Ervaring: Maarten Overduin

Adviseur bij Infram Hydren

Sinds ik bij Infram Hydren ben begonnen voel ik mij heel erg thuis in het team en binnen het bedrijf Infram. Ik krijg volop de gelegenheid om mijn kennis, en mijzelf als persoon, te ontwikkelen. De werkvelden waarin we actief zijn geven me alle kans om mijn technische kennis en vaardigheden in te zetten bij diverse opdrachtgevers. Daarnaast is er door de vele innovaties waar we aan werken, volop gelegenheid om nieuwe ideeën uit te werken en daarmee actief bij te dragen aan een beter en veiliger Nederland.

Geen dag hetzelfde

Infram Hydren is actief in de wereld van Waterbouw, Onderzoek en Innovatie. Mijn werk speelt zich op al deze gebieden af, heel afwisselend dus. Zo ben ik als technisch adviseur aan Waterschap Aa en Maas verbonden, voor onder andere het beoordelen van de primaire waterkeringen op veiligheid, maar ook het adviseren bij allerlei beheerkwesties. Daarnaast voeren we bij Infram Hydren praktisch onderzoek uit met bijvoorbeeld de golfoverslagsimulator en de graszodetrekker. Daarmee geven we onze opdrachtgevers een goed beeld van de daadwerkelijke sterkte van hun dijkbekledingen. Ook werk ik mee aan het mooie innovatieproject ‘Meerjarige Veldmetingen Eems Dollard’, waar we overslagbakken en laserscanners gebruiken om tijdens stormen golfoploop en -overslag te meten.

Verantwoordelijkheid binnen een fijn team

Bij Infram Hydren krijg je vanaf het begin veel verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en indeling van je werkzaamheden. Als je er even niet uitkomt, staan je collega’s altijd klaar om te helpen. Je merkt dat je binnen je team maar ook voor andere collega’s van waarde bent. In ons hechte Infram Hydren-team is de sfeer altijd goed en is er ruimte voor elkaar. Ik voelde mij daarom gelijk thuis, wat het elke dag weer fijn maakt om aan het werk te gaan.

We zijn benieuwd naar jou!

Mail bij interesse en/of vragen naar info@infram-hydren.nl

Over Infram Hydren

Sinds 1994 werkt Infram aan duurzame oplossingen. Dat doen we op het gebied van water, ruimte, mobiliteit en energie. Door het leggen van verbinding tussen partijen, inhoud en belangen realiseren we gedragen besluitvorming en resultaat.

Infram Hydren is sinds 2019 de handelsnaam voor de technisch inhoudelijke werkzaamheden van Infram. Infram Hydren is integraal onderdeel van Infram en is specialist op het gebied van waterkeringen. Wij werken aan een duurzame en efficiënte bescherming tegen hoogwater. Dit doen wij door het geven van specialistisch advies en door het voorop lopen in ontwikkelingen zoals het initiëren en doorvoeren van onderzoek en innovaties.

We zijn gevestigd in Maarn (provincie Utrecht). In het verleden waren wij gevestigd in het voormalige waterloopkundig laboratorium in de Voorst. Hier liggen ook de wortels van Infram Hydren. Onze medewerkers zijn thuis in hydraulic engineering, civiele techniek, ruimtelijke verbeelding (o.a. GIS) en het ontwikkelen en toepassen van diverse modellen en tools (o.a. in Matlab en Python). Deze verscheidenheid aan competenties maakt ons de specialist voor de diverse opgaven van onze opdrachtgevers: de waterschappen, Rijkswaterstaat, onderzoeksinstellingen en aannemerij.

Over Infram Hydren

Tekst hier test

Infram Hydren is een handelsnaam van Infram.