WerkveldenExpertisesProjectenOnze mensenWerken bijContact

Werken bij Infram Hydren

Vacature Adviseur Waterveiligheid

Vacature adviseur waterveiligheid (junior/medior/senior)

Maak samen met ons werk van toekomstbestendige waterveiligheid en kom het Infram Hydren-team versterken! Met elkaar dragen we bij aan waterbouwkundige oplossingen voor steeds complexere watervraagstukken. We werken voor publieke partijen zoals Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies en gemeenten, maar ook voor private partijen in grond- en waterbouw. Met onze kennis, ervaring en ‘kracht van doen’ brengen we beweging en resultaat.

Wat neem jij mee?

Je kennis, ambitie, nieuwsgierigheid en een flinke dosis enthousiasme. En, als je al langer aan het werk bent, je ervaring en netwerk natuurlijk. Verder gaan we ervanuit dat je een relevante WO-/HBO studie hebt afgerond, goed kunt samenwerken, mensen weet te enthousiasmeren, commercieel gevoel hebt en communicatief vaardig bent.

Wat bieden wij?

Uitdagend en inspirerend werk in een klein, supergemotiveerd team van mensen die van aanpakken houden. Met elkaar, maar ook zelfstandig. Afwisselende opdrachten en opdrachtgevers en veel ruimte voor kennisontwikkeling en innovatie. Daarmee groeien we niet alleen als organisatie in deskundigheid, maar kun je ook je eigen expertise op verschillende facetten van waterveiligheid ontwikkelen.

Over ons

Infram Hydren is de specialistische waterbouwsector van Infram. Kom je bij ons aan boord, dan word je een ‘Inframmer’. Dat wil zeggen dat je deel uitmaakt van een gedreven team van meer dan 50 professionals die werken aan een duurzaam Nederland in projecten op het gebied van mobiliteit, ruimte, water en energie. Er is sprake van een open en eerlijke bedrijfsvoering, ruimte voor verscheidenheid en persoonlijke ontwikkeling.We bieden je een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede mobiliteitsregeling (keuze uit leaseauto of 1e klas ov-abonnement) en een goede pensioenregeling. Je hebt de vrijheid om te bepalen waar je werkt en hoe je je tijd indeelt. Als koploper in innovatie hebben we ons eigen waterstoftankstation waarmee we duurzame mobiliteitsoplossingen stimuleren. Onze Inframdagen staan garant voor gezelligheid, sportiviteit en teamgevoel.

Nu jij!

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct en stuur een mail naar Wouter Maat: wouter.maat@infram-hydren.nl. We zijn benieuwd naar je motivatie en CV.

Wil je meer weten of heb je vragen? Je bent altijd welkom voor een kop koffie met een collega bij ons op kantoor in Maarn of voor een vrijblijvend (video)belgesprek. Neem dan ook contact op met Wouter Maat per mail, telefoon (tel: 06 127 997 29) LinkedIn.

Over Infram Hydren

Tekst hier test

Infram Hydren is een handelsnaam van Infram.